- HON ÄR TILLBAKA.

Måste bara berätta att jag åkte hem till familjen i onsdags eftersom Lova var borta. Så jag var och letade henne utan resultat men 2 minuter efter att jag har gått in så ser jag att hon sitter utanför dörren. Lyckan var total! 


Min älskade lilla gos. Men tyvärr så har hon nog blivit jagad utav en räv och därför är hon nu rädd för minsta lilla ljud och alltid på jakt. Stackarn. 💕
Hoppas det går över inom sin tid. - 💕💕💕💕💕💕💕💕.

Fick ett samtal av mamma förut och fick veta något som gjorde riktigt ont i hjärtat. Min katt Lova är försvunnen och förmodligen så är det en räv som har varit i farten då mamma hörde ett konstigt ljud utanför och kvar låg det en hårtuss från Lova men jag vill fortfarande inte tro på det utan jag hoppas hon blev rädd och att hon kommer komma tillbaka hem snarast.
💕 S N Ä L L A 💕 

Men just nu kan jag inte hålla mina tårar inne för jag ligger och tänker hemska tankar bara. Som att hon ligger och är skadad nånstans eller att hon ligger trasig i flera bitar. 

Jag orkar inte sånt här just nu, vad har jag gjort för fel? :( - TILLSAMMANS MOT CANCER. 👨‍👩‍👧‍👦


Kollar på tillsammans mot cancer som går på kanal 7 och jag måste erkänna att det redan har kommit tårar. Tänker på alla människor i världen som drabbas av denna sjukdom och på alla nära och kära som får genomgå denna mardröm. 💕


🎀 F U C K  C A N C E R 🎀
RSS 2.0