- ÅRETS FÖRSTA DOPP BLIR PÅ ALLA HJÄRTANS DAG 2013.

nej, men kanske dags att packa väska inför årets första dopp imorgon, ska bli så himla gosigt.
ska faktiskt bada i en isvak imorgon och ha lite livräddning i vattnet, spännade med kommer bli otroligt kallt!
 

Tumblr_lpejrnxkwg1qisxoao1_500_large
 

- INGEN BRA DAG.

har haft en rätt så stor knöl på handen idag som gjorde jätteont! tänkte inge mer på det, men senare på dagen så har den där knölen (tror jag) strålat ut smärta hela vägen upp till axeln. hade så i några timmar sen gick det över, tror även att knölen håller på att försvinna. MEN NU! har jag fått en jävla ont smärta i ryggen, alltså inte som vanligt att det liksom småvärker hela tiden, nu gör det ont och det är jättejobbigt. jag som har en hög smärttröskel... ska ta mig en varm dusch och värme upp ryggen lite, får se om det blir nån skillnad.

- SÅ ÄR DET.

Blir så arg på vissa människor, som anklagar andra. Om man nu tycker att man inte hör nånting från vissa "vänner" så kanske det kan bero på nånting?
Kanske att man får känslan av att den personen undviker våra tjejkvällar och är hellre med andra, visst man väljer sitt eget liv. Men då kan man fan inte komma och klaga sen heller att vissa vänner inte hör av sig. För jag har iaf fått känslan att den här personen helst undviker mig och pratar skit bakom min rygg. Det är den känslan jag får tyvärr. Men jag har valt att inte höra av mig till den här personen för den personen brukar inte svara på sms man skickar ibland utan svarar bara då det passar. Då är man ingen vän, man kan hellre vara ärlig och säga sanningen, den uppskattas mer. Istället för att bara blunda och låtsas som ingenting. Själv tycker jag personligen att personen har satt sig i sin egen sits och då får man inget annat än att skylla sig själv. Sen så står man där utan sina så tydligen kallade "vänner". Vill man ha kvar sina vänner så måste man anstränga sig eftersom man inte träffas lika ofta som förr, så enkelt är det man kan inte skylla på att man är dålig på att höra av sig.

RSS 2.0