- DET GJORDE MIN JÄVLA DAG.

Ska börja med det bästa av allt, fick hem min studentklänning idag som har fraktas enda från Australien.  Och den passade som smäck! Fint såhär på Valborg, firar det med en liten drink.
 
Men nu till något helt annat. En del av våran klass har haft flyktingcampsläger och vi har varit ute i ca. 24 timmar och sovit i ett förflyktingstält. 
 
Igår mellan 18:00 - 20:00, så kom det skadade markörer som vi skulle ta hand om eftersom vi var "sjukvårdare" och det var riktigt spännande men också väldigt lärorikt! Senare på kvällen såg vi en hemsk film om tsunamin i Thailand och ännu en stund senare så tog lärarna med oss ut där vi fick reda på att vi skulle ta oss över en väg, fast istället för att gå över den så var vi tvugna att gå under en bro. Vi hade 30 sekunder på oss att springa iväg från lärarna sedan skulle de jaga oss. Det var jävligt roligt men jag, Erica, Elvira och Felicia klarade oss iaf! 
 
 

- PÅ BALKONGEN.

 
Har suttit ute på balkongen och bara varit. Rätt så skönt, men saknar värmen i Knoxville.
 
 
 
 
 

- KNOXVILLE.

Nyss pratat med pappa och hans tjej på skype, så nästa söndag ska jag åka dit och äta lite middag! Gott!
Nu är det mindre än en vecka innan hemresan påbörjas och jag vill inte det, de finns så härliga människor här och alla är så snälla. 
 
Skulle mer än gärna åka hit igen!

RSS 2.0